Om oss

En odling av äppelträd

Tillsammans kan vi påverka

Vår vision

I allt vi gör, tror vi på varje människas förmåga att påverka sin verklighet. Vi tror också att vi tillsammans har möjligheten att påverka en större omgivning. Detta gör vi genom empati, delaktighet och proaktivitet som möjliggör medvetna val. Val som leder till att ingen och ingenting slösas bort.

Resultatet av detta blir en värld med ren luft och vatten, god mat att äta och medvetna, välmående människor i en fantastisk natur.

Vart finns vi och vilka kompetenser besitter vi?

Vår expertis finns inom hållbar organisering med stort fokus på IT, innovation, marknadsföring och försäljning. Det här innebär att vi hjälper er att bli mer hållbara och att skapa initiativ på egen hand eller med andra företag.

Idag har företaget sitt huvudkontor i Västerås men har medarbetare runt om i landet, bl a i Karlstad och i Malmö.

En fors i skogen

2change mission

Positiv klimatvilja

Minskat utanförskap

Insatt(s) istället för utsatt

Historian bakom 2change?

Företaget grundades år 2016 då initiativtagaren Rikard Lundgren ville hjälpa andra att förändra sin värld till det bättre och därmed bidra till hållbar förändring på ett större plan.

Idén kom efter att Rikard jobbade som kapten och sett sig om i världen. Efter över 10 år på resande fot var det dags att bege sig hem till Sverige och använda sig av all den kunskap och inspiration som Rikard fått med sig, och starta ett företag som kunde komma med lösningar på många av de utmaningar som finns runt om i vår värld.

Sagt och gjort grundades 2change som kommit med flertalet initiativ som bl a har uppmärksammats av TV4, hyllats och prisats av Drottning Silvia och fått ICA-handlare att ingå i ett stort ramavtal.

Två personer vandrar på en strand i kvällssol